banner913
banner932
banner1012

RMMO’ya Fransa’dan savaş helikopterleri

banner1020

Rum Ordusu’na alınacak Fransız helikopterlerinin ilk partisinin 2024 içerisinde teslim alınmaya başlanacağı belirtildi

banner974
RMMO’ya Fransa’dan savaş helikopterleri

banner971
RMMO’nun elindeki 11 adet Rus yapımı MI 35 saldırı helikopterlerini Sırbistan’a satmak ve yerine Fransa’dan 6 adet (6 adet daha alma hakkı saklı olarak) H-145 tipi saldırı helikopteri almak isteyen Rum yönetimi, MI-35’lerin satışı konusunda pürüzle karşılaştı.
Haftalık Kathimerini Fransız helikopterlerinin ilk partisinin 2024 içerisinde teslim alınmaya başlanacağını, MI-35’leri Fransız helikopterleri alındıktan sonra Sırbistan’a teslim edileceğini hatırlattı
Sırbistan ile yapılan satış anlaşmasının, üretici ülkeden son kullanıcı belgesi alınmasını öngörmesi nedeniyle pürüz yaşandığını vurgulayan gazete MI-35’lerin üretici ülkesi Rusya’ya AB tarafından yaptırım uygulanmakta olduğunu hatırlatarak son kullanıcı belgesi konusunda sıkıntı yaşandığını kaydetti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.