banner913
banner932
banner1012

Güney'de mesai saatlerinde değişikliğe gidildi

banner1020

Güney Kıbrıs’ta trafiğin rahatlatılması için mesai saatlerinde değişiklik yapıldı

banner974
Güney'de mesai saatlerinde değişikliğe gidildi

banner971
Güney Kıbrıs’ta, trafiğin rahatlaması için mesai saatlerinde değişikliğe gidildi.
Güney Kıbrıs Meclisi Genel Kurulunun, kamuda uygulanan tek mesaide saatlerinde değişikliğe dün yeşil ışık yaktığını yazan Politis gazetesi, hedeflenen şeyin sabah saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğunun rahatlatılması olduğunu belirtti.
Kamu çalışanlarının bugüne kadar haftada 37,5 saat çalışmak zorunda olduklarını ve 1 saatlik esnek çalışma saatine sahip olan çalışanların, Pazartesi’den Cuma’ya kadar sabahları 07.30-08.30  arası işe gidebildiklerini ve işe gidiş saatlerine göre ise 15.00-16.00 saatleri arasında işten ayrılabildiklerini kaydeden gazete, yeni düzenlemelerin uygulanmasıyla birlikte, kamudaki esnek mesai saatlerinin değişeceğini ifade etti.
Gazete buna göre, çalışanların sabahları işe 07.00/8.30 saatleri arasında gidebileceğini ve işe gidiş saatlerine göre 14.30/16.00 saatleri arasında işten ayrılabileceklerini ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.