banner913
banner932
banner1012

Güney'de 36 avukatlık bürosu mercek altında

banner1020

banner974
Güney'de 36 avukatlık bürosu mercek altında

banner971
ABD ve İngiltere’nin Rus oligark ve şirketlere uyguladığı yaptırımlar çerçevesinde Güney Kıbrıs’ta inceleme altında olan avukatlık bürolarının sayısının 36 olduğu belirtildi.
Alithia ve diğer gazeteler, ABD ve İngiltere’nin, Ukrayna’yı işgali sebebiyle yaptırım uygulanmasını talep ettiği Rus işadamlarını Güney Kıbrıs’ta temsil eden avukatlık bürolarının sayısının 36 olduğunu yazdı.
Gazete, bu büroların Rum Barolar Birliği tarafından inceleme altında olduklarını belirtirken, Rum Şirketler Mukayyitliğinin ise, yaptırım uygulanan işadamlarıyla işbirliği veya ortaklık yapan şirketlere ilişkin incelemelerini sürdürdüğünü, incelemeler sonrasında bazı şirketlerin veya ortaklarının yaptırımlar dışında tutulmaya başlandığını aktardı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.