banner913
banner932
banner1012

13 yaşındaki çocuğu silah doğrultarak tehdit etti

banner1020

banner974
13 yaşındaki çocuğu silah doğrultarak tehdit etti

banner971
Limasol’da 31 yaşındaki bir kişinin, silah doğrultarak 13 yaşındaki bir çocuğu, kardeşi kendisine küfrettiği gerekçesiyle tehdit ettiği bildirildi.
Alithia gazetesi, Aşağı Polemidya’daki bir parkta önceki akşam meydana gelen olayda, 10 yaşındaki çocuğun 31 yaşındaki kişiye küfür ettiği ve bu kişinin de, av tüfeğini alarak çocuğu park içerisinde aramaya başladığını yazdı.
Çocuğu bulamayan söz konusu şahsın, çocuğun 13 yaşındaki kardeşine silah doğrulttuğunu ve tehdit ettiğini kaydeden gazete, 13 yaşındaki çocuğun korkudan bayılarak hastaneye kaldırıldığını belirtti.
Gazete, 31 yaşındaki şahsın yakalandığını ve dün Limasol Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak, aleyhinde 4 günlük tutukluluk emri verildiğini yazdı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.