banner913
banner932
banner1012

Tuğcu’nun sağlık durumu iyi

banner1020

Özel klinik içerisinde bıçaklı saldırıya uğrayan Dr. Tuğcu’nun sağlık durumu iyi

banner974
Tuğcu’nun sağlık durumu iyi

banner971
Gazimağusa’da görev yapan Üroloji Uzmanı Dr. Sadrettin Tuğcu önceki gün hastası tarafından bıçaklanarak saldırıya uğradı.
Özel klinik içerisinde kendisine istediği şekilde tedavi yapmadığı gerekçesiyle aralarında çıkan tartışma sonucu isminin baş harfleri Ç.E. tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçakla doktor Tuğcu’yu karnından bıçaklayarak yaraladı.
Tuğcu’nun ameliyatının başarıyla gerçekleştirildiği, sağlık durumunun da iyi olduğu belirtildi.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, önceki gün saldırıya uğrayan doktor Sadrettin Tuğcu’yu hastanede ziyaret etti. Yaşanan saldırıyı kabul edilemez olarak niteleyen Tatar, “Ne türden ve kim tarafından gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin; hiçbir hal ve koşulda, ne türden olursa olsun, hiçbir şiddet olayına karşı müsamaha göstermemiz söz konusu değildir” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.