banner913
banner932
banner1012

Polis okulu öğrencilerine deprem konusunda eğitim

banner1020

banner974
Polis okulu öğrencilerine deprem konusunda eğitim

banner971
Polis Genel Müdürlüğüne bağlı İtfaiye Müdürlüğü eğitmenleri tarafından Polis Okulu Müdürlüğü’nde temel eğitimlerini görmekte olan polis ve itfaiye aday adaylarına yönelik deprem eğitimi verildi.
Teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitimde, öğrenciler deprem konusunda bilgilendirilerek, deprem öncesinde, olası bir deprem anında ve sonrasında neler yapılması gerektiği konularında bilinçlendirildi.
Eğitim kapsamında öğrencilere hitap eden Polis Okulu Müdürü Hüseyin Kafa, bir polis mensubu olarak deprem konusunda öncelikle birey olarak kendimizi, sonrasında ailemizi ve halkımızı koruma adına deprem anında nelerin yapılıp, nelerin yapılmaması gerektiği konusunda bilinçlenmenin önemine vurgu yaptı. Teorik eğitimin ardından öğrencilere okul içerisindeki çeşitli mekanlarda olası deprem anında nasıl davranmaları gerektiği konusunda uygulamalı eğitim verildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.