banner913
banner932
banner1012

Kuzey Kıbrıs, Azerbaycan’da ilgi odağı oldu

banner1020

KKTC, yurt dışı turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları kapsamında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen “AITF Bakü Turizm Fuarı’na katıldı

banner974
Kuzey Kıbrıs, Azerbaycan’da ilgi odağı oldu

banner971
Kuzey Kıbrıs turizmi Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen “AITF Bakü Turizm Fuarı’nda tanıtılıyor.
Dün açılan Bakü’deki fuar iki gün ziyaretçilere açık olacak. 
Bakanlık Müsteşarı Serhan Aktunç fuarda yaptığı açıklamada, bu yıl Azerbaycan’dan daha fazla turist hedeflediklerini söyledi. Azerbaycan Turizm Seyahat Acenteleri Birliği yetkililerini 2022’de KKTC’de ağırladıklarını ifade eden Aktunç, kurulan dostluk ilişkileri sayesinde ortak projelere imza atma arzusunda olduklarını belirtti.
Kuzey Kıbrıs’ın kültürel mirasının ve turizm değerinin önemine vurgu yapan Aktunç bu güzellikleri kardeş Azerbaycan halkına anlatarak, KKTC'yi tercih etmeleri için çalıştıklarını ifade etti.
Azerbaycan Sağlık Turizm Konseyi Başkanı Ruslan Guliyev de fuardaki Kuzey Kıbrıs  standını ziyaretinde Kuzey Kıbrıs’ın sağlık turizmi açısından çok iyi bir coğrafi bölgeye sahip olduğunu kaydetti. 
Kuzey Kıbrıs standını ziyaret edenlere ülkeyi tanıtıcı broşürler verilerek, ülke kültürünü yansıtan pastelli ve çitlembikli bidda ikram ediliyor.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.