banner913
banner932
banner1012

Cumhurbaşkanı Tatar: “Sanayimizdeki gelişmeleri gururla gözlemliyorum”

banner1020

Tatar, Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi’nde esnafla bir araya geldi

banner974
Cumhurbaşkanı Tatar: “Sanayimizdeki gelişmeleri gururla gözlemliyorum”

banner971
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, sanayideki gelişmeleri gururla gözlemlediğini belirtti.
Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Tatar, Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek, esnaf ve üreticilerle görüşmelerine devam etti.
Ziyareti sırasında her zaman sanayiye önem verdiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, yerli ürünlerin markalaşması adına ortaya konan iradeyi görmekten  duyduğu memnuniyeti paylaştı. Tatar, üreticilerin ve sanayi tesislerinin gelişmelerini büyük bir gururla gözlemlediğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi’nde yaptığı incelemelerde, sanayici ve üretim sektörünün  güncel konularla ilgili görüşlerini de dinledi.
Sanayi işletmelerinin ve yerli üretimin ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını belirten Cumhurbaşkanı Tatar, bölgede faaliyet gösteren tüm işletmeci ve çalışanlara, çalışmalarında başarılar diledi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.