banner913
banner932
banner964

“Bakanlık gereken iradeyi gösterirse evden eve fiber projesi hayata geçebilir”

banner476

banner974
“Bakanlık gereken iradeyi gösterirse evden eve fiber projesi hayata geçebilir”

banner971
Tel-Sen Başkanı Tamay Soysan, "Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı gereken iradeyi gösterirse evden eve fiber projesinin bir an evvel hayata geçebileceğini" kaydetti.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’nın birkaç ay evvel benzer şeyler söylediğini ancak bugün söylem değiştirdiğini savunan Soysan, "Telekomünikasyon Dairesi’nin fiber altyapısının peşkeşi için yol arandığını" iddia etti.
Yazılı açıklamasında, “GSM operatörlerine kıyak”, “haberleşmede tekelleşme” iddiasında da bulunan Tamay Soysan, dairenin personel, işçi ve araç ihtiyaçlarının karşılanmasını talep ederek, “Bakırı fibere dönüştürecek projeyi hayata geçirebiliriz. Telekomünikasyon Dairesi’nin bunu yapma kabiliyeti de finanse edilebilecek formülleri de vardır” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.