banner913
banner932
banner1012

Ataoğlu: “Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a yapılan sözlü saldırı tamamıyla saygısızlık ve hadsizlik”

banner1020

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, İngiltere'de temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a yapılan sözlü saldırının tamamıyla saygısızlık ve hadsizlik olduğunu söyledi.

banner974
Ataoğlu: “Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a yapılan sözlü saldırı tamamıyla saygısızlık ve hadsizlik”

banner971
Ataoğlu konu hakkında yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:
“Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Kıbrıs konusuyla ilgili olarak konferans vermek için gittiği Londra Kings College önünde Rum ve Yunanlı öğrenciler tarafından sözlü saldırıya uğraması tamamıyla saygısızlık ve hadsizliktir.
Kıbrıs Türkünü hiç bir ortamda kabul etmeyen bu zihniyetle iki toplumlu federasyon temelinde bir anlaşmanın olmayacağı açıkça görülmektedir. Bu nedenle iki devletli bir çözüm için emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.
Rum tarafının bu yapılanlar karşısında izleyeceği tutumun yakın takipçisi olacağız.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.