banner913
banner932
banner1012

28 yaşında kalbine yenildi

banner1020

Doğanköy’de 28 yaşındaki Azerbaycan uyruklu Emin Oruçov geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi

banner974
28 yaşında kalbine yenildi

banner971
Doğanköy’de önceki akşam saatlerinde misafir olarak bulunduğu evde aniden rahatsızlanan 28 yaşındaki Azerbaycan uyruklu Emin Oruçov hayatını kaybetti.
Oruçov’un ölümüyle ilgili ilk etapta ihmali görülen üç kişi tutuklandı ancak daha sonra Orucov’un kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği tespit edilince üç zanlı serbest bırakıldı.
Olay önceki akşam meydana geldi. 27 yaşındaki Emin Orucov kaldığı apartman dairesinde rahatsızlandı. Aynı evde bulunan 21 yaşındaki isminin baş harfleri R.A.ve yardım etmesi için çağırdığı 30 yaşındaki isminin baş harfleri B.K. Emin Orucov’u apartmanın merdiven basamaklarından zemin kata indirirken düşürdüler. Başını merdiven basamaklarına çarpan Orucov yaralandı.
Emin Orucov, kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Orucov’a yapılan otopside ölüm sebebinin “eski ve yeni geçirilmiş kalp krizi” sonucu olduğunun tespit edildiği ve ileri tetkik için kan ve doku örnekleri alındığı kaydedildi.
İlk nazarda tutuklanan 21 yaşındaki isminin baş harfleri R.A, 30 yaşındaki isminin baş harfleri B.K ve 27 yaşındaki isminin baş harfleri J.M, Orucov’un ölümüyle ilgili bu aşamada sorumlu olmadıkları tespit edildiğinden serbest bırakıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.