banner913
banner932
banner1032
banner1038

Soydan: En büyük gücümüz olan taraftarlarımızı maça bekliyoruz

banner1020

Yalova Spor Kulübü Teknik Direktörü İsmail Soydan, “Rakip takıma saygı duyuyoruz ama biz de Yalova’yız! Bu zor maçta en büyük gücümüz olan taraftarlarımızı da maça bekliyoruz”

banner974
Soydan: En büyük gücümüz olan taraftarlarımızı maça bekliyoruz

banner971
Aksa 1. Lig’de zirve mücadelesi veren iki namağlup takım olan Yalova ile Değirmenlik 21 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te Bostancı Tahsin Mertekçi Stadı’nda karşı karşıya gelecekler..
Bu maç öncesi Değirmenlik’in 10, Yalova’nın ise 8 puanı bulunuyor.
Güzelyurt ekibi Yalova Spor Kulübü Teknik Direktörü İsmail Soydan, cumartesi günü kendi sahalarında oynayacakları Değirmenlik maçı öncesi açıklamalarda bulundu ve zorluk derecesi yüksek bir maça çıkacaklarının altını çizdi.
“Zorluk derecesi yüksek bir maça çıkacağız” diye konuşan Soydan, rakip takıma saygı duyduklarını belirtti.
Soydan, “Rakip takıma saygı duyuyoruz ama biz de Yalova’yız! Bu zor maçta en büyük gücümüz olan taraftarlarımızı da maça bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.