banner913
banner932
banner1012

Akçay, son nefeste kazandı

banner1020

banner974
Akçay, son nefeste kazandı

banner971
İsmet KARAOSMAN
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen İktisatbank Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 2. Liginde ilk devrenin son haftası olan beşinci haftada maçları tamamlandı.
Birinci Grupta Akçay, Gaziveren’i Raif Denktaş Stadında konuk etti. İsmail Ercan’ın yönettiği zirvenin önemli maçını Akçay son bölümde bulduğu gollerle 3 – 1 kazandı.
Kalabalık bir futbolsever kitlesinin izlediği maçın ilk devresi çekişmeli geçerken Akçay, Sezer Özbarışçı’nın golüyle 1 – 0 öne geçti. Ercan Oyal’ın golüyle devre 1 – 1 tamamlandı.
İkinci devrede de çekişme sürerken son bölümde daha etkili oynayan Akçay, 85’te Besim Aykanat ve 90’da Ferit Portakalcıoğlu’nun golleriyle maçı 3 – 1 kazanıp devreyi 2. sırada tamamladı. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.