banner913
banner932
banner1012

Kuzey Kıbrıs Turkcell, 25. Kuzey Kıbrıs Uluslararası Bellapais Müzik Festivali’nin iletişim sponsoru oldu

banner1020

Kuzey Kıbrıs Turkcell, 25. Kuzey Kıbrıs Uluslararası Bellapais Müzik Festivali’nin yıl boyunca sürecek konserlerine iletişim sponsoru oldu

banner974
Kuzey Kıbrıs Turkcell, 25. Kuzey Kıbrıs Uluslararası Bellapais Müzik Festivali’nin iletişim sponsoru oldu

banner971
25. Kuzey Kıbrıs Uluslararası Bellapais Müzik Festivali’nin iletişim sponsoru Kuzey Kıbrıs Turkcell oldu. Sponsorluk kapsamında geçtiğimiz gün Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürlüğünde protokol imzalandı. Festival, Türkiye İş Bankası ve Emre Osmanlar’ın ana sponsorluğunda gerçekleşiyor.
 
Festival için gerçekleşen iş birliği protokolüne, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir ile devlet sanatçısı, piyanist Rüya Taner imza koydu. Protokol sırasında Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir, sanat ve sanatçıların ülkemiz için önemine değinerek protokolden duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Rüya Taner de Kuzey Kıbrıs Turkcelle katkıları ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 
Tarihi kesinleşen konserlerin, 17 Mayıs, 24 Mayıs, 04 Haziran ve 18 Haziran’da gerçekleşeceği ve diğer konserlerle festivalin yıl boyunca devam edeceği bilgisi verildi.
 
Verilen diğer bilgiye göre, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in festival yanında Rüya Taner’in yurt dışı konserlerine de destek sağlayacağı belirtildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.