banner913
banner932
banner1012

Türk Bankası’ndan iş kadınlarına “Finansal Okuryazarlık” semineri

banner1020

banner974
Türk Bankası’ndan iş kadınlarına “Finansal Okuryazarlık” semineri

banner971

Türk Bankası, ana sosyal sorumluluk alanlarından biri olan “Kadının toplumdaki ve iş hayatındaki yerinin yüceltilmesi” kapsamında, Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği (FODER) iş birliğiyle İş Kadınları Derneği (İKD) üyelerine yönelik “Finansal Okuryazarlık Semineri” düzenledi.
Seminerde, otuz yılı aşkın tecrübesiyle, Türk sermaye piyasalarının duayenlerinden FODER Yönetim Kurulu Başkanı Attila Köksal konuşmacı olarak yer aldı.
Lefkoşa Surlariçi’ndeki İKD Köşk’te, İş Kadınları Derneği Başkanı Selin Candemir ve TürkBankası Genel Müdürü Mustafa Kayahan’ın açılış konuşmaları ile başlayan seminerde Attila Köksal, parasal konularda yapılan hatalar hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaşarak, bu hataları önlemek için yapılabilecekleri anlattı.
Aynı zamanda TurkishBank Group firmaları Türk Sigorta ve Turkish Dijital Teknolojiler A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olan Attila Köksal, çeşitli anektodlarla renklendirdiği konuşmasında,  gerek iş hayatı gerek günlük hayatımızda finansal kararlarımızı etkileyen çeşitli faktörlere vurgu yaparken, tasarrufun ve bütçe yapmanın önemine dikkat çekti. Oldukça keyifli bir ortamda gerçekleşen seminere, İKD üyeleri de soru ve yorumlarıyla katkı koydu. LHA
 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.