banner913
banner932
banner1012

Yüzlerce gelin aynı anda evlendi

banner1020

Güney Afrika Cumhuriyeti'nde Paskalya bayramında, yüzlerce gelin ve damat toplu nikah törenleriyle evlendi

banner974
Yüzlerce gelin aynı anda evlendi

banner971
Yüzlerce gelin ve damat, Güney Afrika'daki en büyük toplu düğün törenlerinde evlendi.  Uluslararası Pentekost Kilisesi'nde Paskalya gününde toplu nikah kıyıldı.
Toplu nikah törenleriyle bilinen bu kilisede yılda üç kez toplu evliliklere imza atılıyor. Aralık ayında, Paskalya'da ve ayrıca 1962'de kurulan kilisenin yıl dönümü olan eylül ayında kutlamalar sırasında toplu evlilik yapılıyor.
Johannesburg'un kuzeyindeki törene evli olan kadınlar renkli kıyafetler giyerek, ilk kez evlenenler ise geleneksel beyaz gelinlik giyerek katıldı.
Paskalya'da Uluslararası Mukaddes Hamsin Yortusu Kilisesi (IPHC) tarafından da toplu nikah töreni düzenlendi. 400’ün üzerinde Güney Afrikalı çift evlendi.
Yaklaşık 3 milyon üyeye sahip IPHC, ülkenin en büyük kilise cemaatlerinden biri olma özelliğini taşıyor. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.