banner913
banner932
banner1012

Marilyn Monroe'nun imzalı fotoğrafı 20 bin dolara satışa çıkıyor

banner1020

Hollywood'un efsanevi ismi Marilyn Monroe'nun, şöhretinin zirvesinde olduğu dönemde imzaladığı bir portresi 20 bin dolardan açık artırmaya çıkarılıyor

banner974
Marilyn Monroe'nun imzalı fotoğrafı 20 bin dolara satışa çıkıyor

banner971
Hollywood'un efsanevi yıldızlarından Marilyn Monroe'nun imzalı bir fotoğrafı, yıllar sonra 20 bin dolara satışa çıkarılıyor.
Oyuncunun 1953 yılında, henüz 27 yaşındayken imzaladığı fotoğrafında, "Sandra'ya en içten dileklerimle, Marilyn Monroe" notu yer alıyor.
Monroe, aynı yıl, "Erkekler Sarışınları Sever" (Gentlemen Prefer Blondes) ve "Milyoner Avcıları" (How to Marry a Millionaire) filmlerindeki performanslarının ardından yıldızlığa yükselmişti.
Monroe'nun en parlak yılında imzaladığı fotoğrafı, ABD'nin Boston kentinde RR Müzayede Evi'nde açık artırmaya çıkarıldı. Fotoğraf, adı gizli tutulan bir koleksiyoncu tarafından satılıyor.
RR Müzayede Evi sözcüsü, "Bu, sarışın bombanın 1953'te şöhretinin zirvesindeyken yakalanan klasik, neredeyse hiç bozulmamış bir portresi. Monroe, üç hit filmde oynadığında bilinen bir isim haline geldi: Niagara, Erkekler Sarışınları Sever ve Milyoner Avcıları. Bu, Marilyn'in çığır açtığı yıldan imzalı, büyüleyici bir portresi" ifadesini kullandı.
Ünlü oyuncu, 4 Ağustos 1962'de Los Angeles'taki evinde ölü olarak bulunmuştu. 36 yaşındayken hayata veda eden Monroe'nun ölümünün ardından yapılan otopsi sonucunda ölüm sebebi yüksek dozda ilaç kullanımı olarak tespit edilmişti. Dolayısıyla ölümü intihar olarak ilan edilmişti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.