banner913
banner932
banner1012

52 yaşında 12. evliliğine hazırlanıyor

banner1020

Amerika'da yaşayan 52 yaşındaki kadın, 57 yaşındaki bir adamla 12. evliliği için planlar yapıyor

banner974
52 yaşında 12. evliliğine hazırlanıyor

banner971
 
 
Amerika'nın Utah eyaletinde yaşayan 52 yaşındaki kadın Monette Dias, katıldığı Addicted To Marriage programında 11 kez evlendiğini ve 12. kez evlenmek için hazır olduğunu söyledi. Kendisini "Erkek delisi" olarak tanımlayan Dias, oldum olası erkeklere karşı zaafının olduğunu söyledi.
Erkeklere olan düşkünlüğünü "Çok çabuk aşık olmak" olarak açıklayan Dias, şimdiye kadar 28 kez evlenme teklifi aldığını bir ilişkide başarısız olunca hemen başka arayışlara girdiğini söyledi.
Dias, Hristiyanlık inancına göre nikahsız ilişkinin yanlış olduğunu, bu nedene ilgi duyduğu adamlarla evlenmeyi tercih ettiğini söyledi.
En uzun evliliği 10 yıl, en kısa evliliği 6 hafta süren Dias, çoğu kez aşkta başarısız olmasına rağmen aşka olan inancını yitirmedi.
Şu an daha önce iki kez evlenip boşanmış olan 57 yaşındaki bir adamla 12. evliliği için planlar yapıyor
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.