Voleybol Liglerinde 19. Hafta Programı Pazartesi akşamı Erenköy, Mağusa ve Lefkoşa da oynanan 4 karşılaşma ile basladı.

Büyük Bayanlarda Play Off Yarı Final Serisi 2. karşılaşmaları Lefkoşa Atatürk Spor Salonunda oynandı.

DAÜ Şampiyon Melekler Voleybol Anı Turnuvası devam ediyor
DAÜ Şampiyon Melekler Voleybol Anı Turnuvası devam ediyor
İçeriği Görüntüle

Gecenin ilk karşılaşmasında Cihangir ile DAÜ karşı karşıya geldi. Seride 2-0 üstün durumda da bulunan DAÜ müsabakadan 3-1 galip ayrılarak Seride durumu 3-0 yaptı ve adını lig finaline yazdıran ilk takım oldu.

Bu karşılaşmadan sonra gecenin diğer Play Off Yarı Final Serisi karşılaşmasında Koopbank LVA ile UKÜ arsında oynandı. Seride 2-0 üstün durumda bulunan Koopbank LVA bu karşılaşmadan da 3-0 galip ayrılarak seride durumu 3-0 yaparak Lig Finaline yükselen diğer takım oldu.

U15 KIZLARDA A GRUBU LİDERİ ERENKÖY KARPAZ BELEDİYESİ

U15 Kızlar Liginde Erenköy de oynanan karşılaşmada Erenköy Karpaz Belediyesi rakibi DAÜ’ni 3-0 mağlup ederek 4 maç sonunda 12 puanla A Grubunda liderliğini sürdürdü.

Mağusa Arena Spor Salonunda oynanan diğer U15 Ligi B Grubu karşılaşmasında GMBÇS rakibi Marmara Spor Kulübünü 3-0 mağlup ederek 12 puanla grup liderliğini devam ettirdi.

U15 Kızlar Liginde ertelenen MVOSD-Cihangir maçı dışında ilk devre Müsabakaları tamamlandı.

U15 Kızlar Liginde 2. Devre ilk hafta karşılaşmaları 21 Şubat Cumartesi günü oynanacak.