banner913
banner932
banner1012

Şöhretlerin performansı alkışlandı

banner1020

banner974
Şöhretlerin performansı alkışlandı

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu tarafından, Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) sponsorluğunda organize edilen GİKAD Kadınlar Açılış Kupası öncesinde anlamlı bir dostluk maçı oynandı.
Basketbol Federasyonu karşılaşma öncesinde ülke basketbolunda uzun yıllar hizmet veren ve başarılar kazanan kadın basketbolcuları Şöhretler Maçı ile bir araya getirdi.
Şampiyon Meleklerin bir pankart ile anıldığı maçta yıllarını parkeye vermiş birçok değer, basketbolun güzelliklerini yaşadı.

Bir döneme damga vurmuş birçok isim yer aldı

Ayten Gazi, Ayşen Kofalı, Tanyel Güvensoy Çerkez, Melis Güvensoy, Damla Öneri, Ulaş Azer, Şerife Kanlı, Faika Köker Hakverdi, Marina Kamkam, Emete Anıl, Damla Türken , Havva Arabacıoğlu, Seral Tan, Meliz Özkıraç, Didem Kaner, Leman Çavuşoğlu, Gönül Özkan, Eda Türmen Kutruza, Gülşah Sanver Manavoğlu, Lal Kaner ve Gizem Özkıraç bu keyif dolu maçta forma giyerek izleyicilere güzel bir gece yaşattılar.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.