banner913
banner932
banner1012

Büyük Kadınlar Ligi’nde heyecan başlıyor

banner1020

Akdeniz Spor Birliği, Marmara Spor Kulübü, Caesar Larnaka Gençler Birliği ve Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin yer aldığı Büyük Kadınlar Ligi açılışı 3 Haziran Cumartesi günü yapılacak

banner974
Büyük Kadınlar Ligi’nde heyecan başlıyor

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Büyük Kadınlar Ligi bu sezon 4 takımın katılımı ile gerçekleştiriliyor. Akdeniz Spor Birliği, Marmara Spor Kulübü, Caesar Larnaka Gençler Birliği ve Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin yer aldığı ligin açılışı 3 Haziran Cumartesi günü yapılacak.

TÜZÜNKAN: KADIN BASKETBOLU İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Kadınlar Ligi sorumlusu Ali Tüzünkan tarafından yapılan açıklamada rekabetçi, çekişmeli ve coşkulu bir lig olmasının beklendiği, takımların iyi hazırlandığı ve oyuncuların çok istekli olduğu dile getirildi. Tüzünkan’ın açıklamasında ayrıca “Kadın Basketbolu için önemli bir adım olması için çalışıyoruz” ifadesi de kullanıldı.
YARI FİNALDE 2’Yİ BULAN FİNALİST OLACAK, FİNALDE 3’Ü ELDE EDEN ŞAMPİYONLUĞU İLAN EDECEK
3 haftalık klasman turu sonunda play-off sıralaması şekillenecek ve play-off’lar başlayacak. Klasman lideri ile lig dördüncüsü eşleşirken, ikinci ile de üçüncü play-off yarı finaline çıkacak. Yarı finallerde 2 galibiyeti bulan takım finale yükselecek. Finalde 3 galibiyet elde eden takım ligi şampiyon tamamlayacak.
3 Haziran Cumartesi – İskele S.S.
16.00 Caesar LGB-Marmara
18.00 DAÜ-Akdeniz
10 Haziran Cumartesi – Ertuğrul Apakan S.S.
16.00 Akdeniz – Caesar LGB
18.00 Marmara – DAÜ
17 Haziran Cumartesi – Atatürk S. S.
16.00 Marmara – Akdeniz
18.00 Caesar LGB – DAÜ
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.