banner913
banner932
banner1012

Meyve el yakıyor

banner1020

banner974
Meyve el yakıyor

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, son zamanlarda marketlerden meyve alışverişi yapamaz olduklarını zira fiyatların oldukça uçuk olduğunu belirterek sitem ettiler.
Ülkemizde yetişen meyveler dışındakilerin hepsinin kilosunun 25 TL’nin üzerinde olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, “Muz, elma, armut gibi ülke dışından gelen meyvelerin fiyatları hiç düşmüyor. Bunların kilo fiyatları en az 27-50 TL civarı oluyor” dediler.
Bu arada ülkemizde yetişen ilkbahar ve yaz meyvelerinin yavaş yavaş reyonlarda yerini almaya başladığını ancak onların fiyatının da adeta el yaktığını dile getiren vatandaşlarımız “Kayısı, nektarin gibi meyvelerin fiyatları 100-120 TL arasında. Kavun ile karpuz ise 35-40 TL kilosu satılıyor” dediler.
Bu fiyatlarla meyve yemenin şu anda zor olduğunu yineleyen vatandaşlarımız özellikle dışarıdan gelen meyvelerin fiyatlarına bir kontrol gerektiğini sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.