banner913
banner932
banner1012

Mağusalının kanalizasyon çalışmasına isyanı büyüyor

banner1020

banner974
Mağusalının kanalizasyon çalışmasına isyanı büyüyor

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Mağusa sakinleri yaşadıkları kentin artık araç sürücüleri için bir işkence şehrine dönüştüğünü dile getirerek, uzun bir süreden beridir devam eden kanalizasyon çalışmaları konusundaki isyanlarını dile getirdiler.
Mağusa sakinleri bir yıldan fazla bir süredir devam eden kanalizasyon çalışmalarının başta araç sürücüleri olmak üzere Mağusa halkını adeta sinir hastası ettiğini dile getirerek “Mağusa’daki kanalizasyon çalışmaları rezilliğine dur diyecek bir merci yok mu? Ara yollar bitmeden ana yolları kazan bu büyük mühendislik becerisi ödüllünü hak ediyor” diyerek sitemlerini paylaştılar.
Vatandaşın bir yerden başka bir yere nasıl gideceğinin kimsenin umurunda olmadığını savunan Mağusa sakinleri “Yazıklar olsun güzelim şehri bu hale getirenlere. Bu çağda yollarda kaybettiğimiz zaman ve enerji hiç kimsenin umurunda değil herhalde” diyerek sözlerini tamamladılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.