banner913
banner932
banner1012

Mağusa’da yeni kanalizasyon boruları da doldu

banner1020

banner974
Mağusa’da yeni kanalizasyon boruları da doldu

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Mağusa sakini vatandaşlarımız, şehirde uzun bir süreden beridir devam eden kanalizasyon çalışmalarının bir işe yaramadığını belirterek bize gönderdiği fotoğraflarla sitemlerini paylaştılar.
Mağusa sakinleri fotoğrafta görülen yolun Salamis Caddesi üzerindeki yol olduğunu belirterek, “Görüldüğü gibi kanalizasyon için kazılarak yeni boruların döşendiği yerlerden lağım suları anayola çıkmaya başladı. Anlayacağınız kazılarak değiştirilen borular da çözüm olmadı” diye konuştular.
Bu kadar zamandır devam eden çalışmaların daha tamamlanmadan boruların patlamasının konulan boruların yetersiz olmasından kaynaklandığını savunan bölge sakinleri bundan sonra ne yapılacağını merakla beklediklerini sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.