banner913
banner932
banner1012

Burası Türkiye değil KKTC

banner1020

banner974
Burası Türkiye değil KKTC

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, Türkiye’de 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin heyecanın ülkemize de taştığını belirterek bu konuyla ilgili bir fotoğraf göndererek düşüncelerini paylaştılar.
Şu an Türkiye’de iktidarda olan AKP ile MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın posterinin Çamlıbel’de bir boş binanın üzerine asıldığını belirten vatandaşlarımız, ülkemizde bu propagandaların neden yapıldığını sorguladılar.
Vatandaşlarımız “Zamanında rahmetli Rauf Raif Denktaş'a, “ne konuşacaksan ülkende konuş burası senin siyaset yapacağın yer değil” diyenin ülkemde afişleri asılır hale geldi” diyerek sitem ettiler.
Türkiye’deki seçimin sonucunun bir şekilde bizi de etkileyecek olmasından dolayı rahatsızlıklarını paylaşan vatandaşlarımız, sonucu merakla beklediklerini ifade ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.