banner913
banner932
banner1012

Böyle moloz mu boşaltılır?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Girne’den ulaşan bir çevre duyarlısı vatandaşımız, tüm uyarılara ve cezalara rağmen çevrenin bilinçli veya bilinçsiz şekilde kirletildiğini ve bu nedenle ülkemizin yaşanmaz hal aldığını dile getirerek isyanını bizlerle paylaştı.

banner974
Böyle moloz mu boşaltılır?

banner971

 Fotoğrafta görülen yapımı devam eden apartmanın Girne’nin Zeytinlik bölgesinde olduğunu belirten vatandaşımız, fotoğraftan da görüldüğü gibi bir inşaat işçisinin molozları apartmanın 2. katından aşağıya kovayla döktüğüne dikkat çekti. Vatandaşımız "Bu işler böyle mi yürüyor? Molozlar 2. kattan aşağı kovalarla mı dökülüyor? Böyle iş mi olur?” dedi.

Her yerin toz duman olduğunu belirten vatandaşımız “Ne çamaşır asabiliyoruz ne de balkonda keyifle oturabiliyoruz. Astım hastası insanlar bu toz topraktan dolayı zor anlar yaşıyorlar" diyerek bu konuda yetkilileri göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.