banner913
banner932
banner1012

Oğlunu eve götürmek için bıçakla tehdit etti

banner1020

Lefkoşa’da bir kafeden eve gitmek istemeyen oğlunu bıçakla tehdit eden baba Abdurrahman Akkuş tutuklandı

banner974
Oğlunu eve götürmek için bıçakla tehdit etti

banner971

 

Evrim KAMALI

Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir kafeden eve gitmek istemeyen oğlunu  bıçakla tehdit eden baba zanlı Abdurrahman Akkuş tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede meseleyle ilgili olarak yeminli şahadet veren polis memuru Kazım Sevinç, olguları aktardı. Polis, Zanlı Abdurrahman Akkuş’un Korkutmak Maksadı ile Kanunsuz Silah Taşıma, Kanunsuz Çakı Taşıma, Tecavüzkâr Alet Taşıma, suçlarından tutuklandığını söyledi. Polis, 5 Eylül tarihinde saat 19.30 raddelerinde Lefkoşa'da, Mehmet Akif Caddesi üzerine faaliyet gösteren işletmeciliğini Esin Esmen’in yapmış olduğu Pasccuci isimli işyerinin umumi bir yeri olan bahçe kısmına oğlunu alıp eve götürmek istediği gerekçesi ile tasarrufundan bulundurduğu toplam 16 cm ağız uzunluğu 7.5 cm olan sap kısmı olan çakı ile konu bahçeye sağ elinde tutarak girmek suretiyle korkutmak maksadı ile kanunsuz silah taşıma, kanunsuz çakı taşıma, tecavüzkar alet taşıma suçlarını işlediğini anlattı. Zanlının KKTC ve TC vatandaşı olduğunu belirten Polis, uygun teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gülay Süleymanoğlu, zanlının ileride görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada 1 gün en yapın polis karakoluna ispatı vücutta bulunması, 5 bin TL nakdi teminat yatırması ve KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin 100’er bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.