banner913
banner932
banner1012

Lefke yolunda yürekler ağıza geldi

banner1020

banner974
Lefke yolunda yürekler ağıza geldi

banner971
Güzelyurt- Lefke yolunda dün gece meydana gelen korkunç kazada yürekler ağıza geldi. Kaza sonucunda 3 kişi yaralandı.
Polisten verilen bilgiye göre kaza dün gece saat 21.25 raddelerinde Güzelyurt-Lefke Anayolunun 1-2 kilometreleri arasında Lefke istikametine doğru seyreden Hatip SANMAZ (E-25) yönetimindeki ZNU 290 plakalı salon araç sürücüsünün aşırı sürat ve dikkatsizliği sonucu sağa meyilli viraja girdikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun sağına geçmesiyle yaşandı. Sanmaz'ın karşı şeride geçtiği o esnada karşı istikametten gelmekte olan Ömer KONUŞ (E-50) yönetimindeki HC 297 plakalı  salon aracın önünü tıkayıp yüz yüze çarpıştılar.
Kaza sonucu ZNU 290 plakalı araç sürücücü Hatip SANMAZ, HC 297 plakalı araç sürücü Ömer KONUŞ ve ayni araçta yolcu olarak bulunan Keziban KONUŞ (K-43) yaralanarak kaldırıldıkları Lefkoşa Devlet Hastanesinde görmüş oldukları ilkyardım tedavilerinden sonra Acil Serviste müşahade altına alındılar. ZNU 290 plakalı araç sürücüsü Hatip SANMAZ tutuklanmış olup soruşturma devam etmekte.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.