banner913
banner932
banner1012

İşçi diye geldi sapık çıktı

banner1020

Ülkemize Türkiye’den çalışmak için ön izinle gelen Ramazan Özdeğirmenci, Girne’de yürüyen bir kadına önce cinsel saldırıda bulundu, sonra da kadını darp etti

banner974
İşçi diye geldi sapık çıktı

banner971

Evrim KAMALI

Girne’de meydana gelen cinsel saldırı suçundan tutuklanan ve ülkemize Türkiye’den çalışmak için ön izinli gelen zanlı Ramazan Özdeğirmenci dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Girne Adli Şube’de görevli polis memuru, zanlının Girne’de meydana gelen cinsel saldırı suçundan tutuklandığını söyledi.

Polis, zanlının Girne’de Ersin Aydın Sokak’ta yaya olarak yürüyen bir kadını takip ettiğini, daha sonra önüne geçip elleriyle cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi.

Zanlının müştekiyi yere düşürdüğünü ve akabinde darp ettiğini söyleyen polis memuru, müştekinin çığlık ve imdat çağrıları üzerine zanlının çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildiğini belirtti.

Olay yerine giden polis ekiplerinin zanlıyı tutukladığını kaydeden polis, yapılan kontrolde zanlının 147 promil alkollü olduğunun belirlendiğini söyledi.

Polis, zanlının çalışmak için ön izinle KKTC’ye geldiğini, ancak bu olaydan sonra çalışma izni işlemlerinin durdurduğunu belirterek, teminat talep etti.

Mahkeme zanlıyı 2 ay süreyle cezaevine gönderdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.