banner913
banner932
banner1012

DAÜ’de yeni yıl şenliği düzenlendi

banner1020

banner974
DAÜ’de yeni yıl şenliği düzenlendi

banner971

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’ne bağlı Uluslararası Öğrenci Aktivite ve Öğrenci Cemiyetleri Birimi organizasyonuyla 29 Aralık 2022 Perşembe günü, 17:00 – 23:00 saatleri arasında, DAÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü meydanında Yeni Yıl Şenliği düzenlendi.
 
Öğrencilerin ve Gazimağusa halkının yoğun ilgi gösterdiği ve doyasıya eğlendiği etkinlikte; DJ performansları, DAÜ Dans Kulübü performansları, noel baba kıyafetleriyle sahne alan “Poy Band” isimli müzik grubunun canlı performansları, noel baba ve noel anne kıyafetleriyle kalabalığı coşturan ve miniklere çeşitli hediyeler dağıtan öğrenci asistanlar, noel babanın geyikleri ve arabası, büyük bir noel ağacı dekorasyonu ve pek çok el yapımı eşya ile ev yapımı lezzetlerin satışa sunulduğu Yeni Yıl Pazarı gibi platformlar yer aldı.
 
Dilek Kitabı Oluşturuldu
Alanda ayrıca DAÜ ile Kitap Buluşmaları 2023 etkinlikleri kapsamında geniş katılımlı bir atölye çalışması da gerçekleştirildi. DAÜ Sanat Koordinatörü Zehra Şonya’nın destekleriyle yapılan çalışmada yüzlerce katılımcı 2023 dileklerini yazıp asarak bir dilek kitabı oluşturulmasına katkı sağladı. Deniz Plaza’nın da kitap satışı yaptığı alanda aynı zamanda DAÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü tarafından sıcak çikolata ve marşmelov satışı da gerçekleştirildi. Katılımcılar gece boyunca mutlu ve eğlenceli zamanlar yaşadı.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.