banner913
banner932
banner1012

“Biz birbirimizi seven iki kardeşiz"

banner1020

Adıyaman'da yıkılan apartmanın enkazında ölen kardeşlerin anı defterinden bir sayfa bulundu. "Biz birbirimizi seven iki kardeşiz" diye başlayan not görenleri duygulandırdı

banner974
“Biz birbirimizi seven iki kardeşiz"

banner971
 Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ile Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6'lık depremlerden en çok etkilenen kentlerden Adıyaman’da arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.
Yunus Emre Mahallesi’ndeki apartmanda Osman ve Müzeyyen Toprak çifti ile çocukları Abdurrahman ve Aysima Toprak, enkaz altında kaldı. Siirt Belediyesi ekipleri, 50’nci saatte, enkazdan Osman ve Müzeyyen Toprak’ı yaralı kurtardı.
Abdurrahman ve kardeşi Aysima’nın ise cansız bedenlerine ulaşıldı.
DUYGULANDIRAN NOT
Enkazda, kardeşlerin anı defterinin bir sayfası ve oyuncak da bulundu.
Abdurrahman’ın kardeşi Aysima ile ilgili 2018 yılında yazdığı ve kendi fotoğraflarını yapıştırdığı anı defterindeki "Merhaba. Ben Abdurrahman bu da kardeşim Aysima. Biz birbirimizi seven iki kardeşiz. Beraber çok güzel oyunlar oynarız. Bir gün ben akülü arabamı sürerken kardeşim de binmek istedi. Tek başına süremeyeceği için ona yardımcı oldum ve beraber sürdük. Çok eğlenceli bir gündü. Biz kardeşimle sevdiğimiz oyunları oynayıp devam ediyoruz" notu, görenleri duygulandırdı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.