banner913
banner932
banner1012

Sağlık Bakanlığı'ndan Batı Nil Virüsü ile ilgili yeni açıklama

banner1020

banner974
Sağlık Bakanlığı'ndan Batı Nil Virüsü ile ilgili yeni açıklama

banner971

Sağlık Bakanlığı, son iki gün içerisinde hastanelere Batı Nil Virüsü şüphesi ile herhangi bir  başvurunun yapılmadığını açıkladı. 
Sağlık Bakanlığı’nın dünkü açıklamasında, Batı Nil Virüsü teşhisi  ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'nde tedavi gören üç kişinin taburcu olduğu, yoğun bakımda tedavi altında bulunan diğer üç kişinin sağlık durumunun iyiye doğru gittiği ve bir hastanın bilincinin açık olduğu ve hastanın ailesi ile görüştürüldüğü belirtildi. 
Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, bakanlığın konu ile ilgili tüm paydaşlarla çalışmalarına  ara vermeden devam ettiği kaydedildi. 
Açıklamada, Sağlık Bakanlığı’nın ülke genelinde belediyelerle işbirliği içinde ilaçlama ekipleri ile çalışmalarını sürdürdüğü ve tüm gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılmaya devam edeceği vurgulandı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.