banner913
banner932
banner1012

DAÜ Diş Hekimliği Fakültesi Polikliniği çok yakında hasta kabulüne başlayacak

banner974
DAÜ Diş Hekimliği Fakültesi Polikliniği çok yakında hasta kabulüne başlayacak

banner971

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Solak, fakülte bünyesinde kurulan Diş Hekimliği Polikliniği’nin çok yakında hasta kabulüne başlayacağını duyurdu.

DAÜ’den yapılan açıklamaya göre,  Prof. Dr. Hikmet Solak “2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde yüz yüze eğitim sürerken, diğer yandan da klinik hizmetlerine başlama girişimlerimiz bütün hızıyla devam etmektedir. Bu bağlamda KKTC Sağlık Bakanlığı tarafından üniversitemize ‘Diş Hekimliği Polikliniği Açma ve Çalıştırma Yetki Belgesi’ verilmiştir. Büyük bir titizlikle ve özgün bir tasarımla hayata geçirilecek olan kliniğimiz son teknoloji ile donatılmış olup, pandemi şartlarında en üst seviyede korunmalı ve güvenli ortamında, DAÜ Diş Hekimliği Fakültesi’ne bağlı poliklinik deneyimli uzman kadrosuyla çok yakında hasta tedavilerine başlayacaktır” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.