banner913
banner932
banner1012

Minik kalpler hem eğlendi hem eğlendirdi

banner1020

Yakın Doğu Okul Öncesi ve Kreşi’nin yıl sonu gösterisi büyük beğeni topladı. Gösterileriyle herkesi neşelendiren minikler, velileri de gururlandırdı

banner974
Minik kalpler hem eğlendi hem eğlendirdi

banner971

Yakın Doğu İlkokulu’na bağlı olarak hizmet veren Yakın Doğu Okul Öncesi ve Kreşi Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphannesi’nde iki ayrı günde 4 seans olarak yıl sonu gösterisi düzenledi.

Yakın Doğu Okul Öncesi ve Kreşi’nin gösterisinde minikler; ingilizce- türkçe koro, ingilizce-türkçe ront, dans, defile, halk dansları, orf gösterilerini ailelerine sundu. Öğretmen ve öğrencilerin heyecan ve şevkle hazırlamış olduğu bu performanslar büyük alkış ve takdir aldı.

Sergi gününde aileler sergiyi ziyaret etmekle kalmayıp, özel olarak düzenlenen “Kıbrıs” temalı 3 boyutlu  bölümü de görme olanağı buldular. Ayrıca bu bölümde Kıbrıs kültüründeki yiyeceklerden oluşturulan açık büfede oldukça ilgi çekti .  Sergide sadece resim ve el işi derslerinde yapılan etkinlikler değil, bilgisayar ve ingilizce dersinde yapılan çalışmalar da sergilendi. Bilgisayar dersinde yapmış oldukları resimler slayt-show şeklinde ailelere sunuldu.

Yakın Doğu Okul Öncesi Müdür Muavini Beklem Riza ise yaptığı açıklamada,; “Okul Öncesi eğitimde kendini ifade edebilen, güvenen, bir birey olarak varlığını gösteren, üretken, yaratıcı öğrenciler yetiştirmek amaçlarımız arasındadır. Sadece akademik bilgilerle donatılan bir öğrenci sosyal yaşam ve ileriki yaşlarında çok önemli sorunlarla karşılaşacaktır. Bizler Mütevelli Heyeti Başkanımız Doç. Dr. İrfan S. Günsel’in “Eğitimin ve bilginin gücünün evrensel olduğu bir çağda, hayattaki her şey kendi doğasının temellerinden şekillenir” sözünü de benimseyerek, bir çocuğun doğasındaki ihtiyaçlarının doğru zamanda, doğru yerde ve doğru yöntemlerle, gerektiği kadar ve çağın gerektirdiği şekilde karşılamak için tüm kadromuzla birlikte severek çalışıyoruz.” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.