banner913
banner932
banner1012

Muhabbet ve kaliteli hizmet arayanların adresi

banner1020

Bildiğin Meyhane’de konuklar birbirinden lezzetli sıcak soğuk mezeler yanında kebap çeşitleriyle karınlarını doyururken, hoş sohbetlerle güzel saatler geçiriyorlar

banner974
Muhabbet ve kaliteli hizmet arayanların adresi

banner971
Zengin soğuk mezeleri, leziz ara sıcak ve kebap çeşitleriyle konuklarını ağırlayan Bildiğin Meyhane, kaliteli hizmet arayanların adresi olmaya devam ediyor.

Lefkoşa’nın sevilen ve uğrak meyhanelerinden biri olan Bildiğin Meyhane konuklarına en iyi hizmeti vererek her zaman olduğu gibi konukların beğenisini alıyor.

Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde Lavaş Restaurant yanında konuklara hizmet veren Bildiğin Meyhane’de Lefkoşa gecelerinin serinlemeye başlamasıyla birlikte iç mekan da pandemi koşulları çerçevesinde kullanılmaya başlandı.
Ailelerin de ilgi gösterdiği Bildiğin Meyhane’de konuklar birbirinden lezzetli sıcak soğuk mezeler yanında kebap çeşitleriyle karınlarını doyururken, içkileri eşliğinde hoş sohbetlerle güzel saatler geçiriyorlar.
Samimi ortamı ve kaliteli hizmetiyle beğeni almaya devam eden Bildiğin Meyhane Lefkoşalıların değişilmez adresi olmayı sürdürüyor.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.