banner913
banner932
banner1012

Diş fırçasını nasıl saklamalıyız?

banner1020

Diş fırçanızı saklama koşulları oldukça önemlidir çünkü üzerinde oluşan milyonlarca bakteri ağız sağlığınıza zarar verebilir.

banner974
Diş fırçasını nasıl saklamalıyız?

banner971

 

  Eğer diş fırçanızı banyo dolabında saklıyorsanız mutlaka yapılan açıklamaya dikkat edin. 

undefined

İngiltere merkezli Good Housekeeping Institute Cleaning Lab'ın müdürü Carolyn Forte tarafından diş fırçalarını saklama koşullarına dikkat çekildi. 

undefined

Forte, diş fırçasının ışıktan uzak kapalı alanda bırakılmasının mikroplardan uzak kalacağı anlamını taşımadığını, ışıktan uzak kalmasının onu bakterilerin üreme alanı haline getirebileceğini söyledi.  

undefined

Açıklamada, diş fırçasını temiz bir ortamda saklamaya çalışmanın, ağız sağlığı için işleri daha da kötüleştirebileceğinie vurgu yapıldı.

 

undefined

Uzmanlar diş fırçasını kapalı bir alana koyarak ışıktan uzak tutmak yerine banyo içerisinde gün ışığı alabileceği bir yerde saklamanın faydalı olabileceğini belirtti.

undefined

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.