banner913
banner932
banner1012

Turunç nakavtla devirdi

banner1020

Milli boksör Metin Turunç, İstanbul’da çıktığı maçta başarısına bir yenisini daha ekleyerek rakibini nakavtla mağlup etti

banner974
Turunç nakavtla devirdi

banner971
KKTC Milli Boksörü Metin Turunç İstanbul’da başarısına bir yenisini ekleyerek, antrenörü Dindar Gölçek ile adaya döndü.
İstanbul’da Cumartesi akşamı çıktığı müsabakayı rakibini nakavt ederek sonlandıran Metin Turunç, galibiyet serisine bir yenisini daha eklemiş oldu. Avrupa şampiyonluğu kemere yolunda son 1 maçı kalan Metin Turunç, bu müsabaka sonrasında artık gözünü 8 Aralık’ta Ukrayna’da yapacağı maça çevirdi.
Adaya dönüşü sonrasında açıklama yapan Metin Turunç, keyifli ve dirençli bir mücadeleyi İstanbul’da iyi sonuçla geride bıraktığını söyledi. Bugünden itibaren artık bu maçın geride kaldığını ifade eden Metin, 8 Aralık’ta Ukrayna’da yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacağını sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.