banner913
banner932
banner1032

Tekin Birinci, Cimnastik Federasyonu yönetiminde

banner1020

Başarılı iş insanı Tekin E. Birinci, KKTC Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu’nun teklifini kabul ederek yönetim kurulu üyeliğine getirildi

banner974
Tekin Birinci, Cimnastik Federasyonu yönetiminde

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonunda Hasan Sapsızoğlu başkanlığındaki yönetim kuruluna takviye yapıldı.
Başarılı iş insanı Tekin E. Birinci, KKTC Cimnastik Federasyonu yönetim kurulu üyeliğine getirildi. Hasan Sapsızoğlu, Tekin E. Birinci’ninCimnastik Federasyonu yönetim kurulu üyeliğiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:
“KKTC Cimnastik Federasyonu olarak çocuklarımıza ve gençlerimize daha da iyi hizmet edebilmek için yönetim kurulu üyeliğimize Tekin E. Birinci getirilmiştir.
Bizleri kırmayıp yapmış olduğumuz yönetim kurulu üyeliği teklifimizi kabul ederek ülke sporumuza hizmet etmek için yanımızda olan Tekin Birinci ye çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.