banner913
banner932
banner1012

Sapsızoğlu: Hedeflerimize daha hızlı ulaşacağız

banner1020

“Sporumuza köprü ol” projesi ile tedarik ettiği cimnastik aletleri, kullanılmaya başlanırken, Hasan Sapsızoğlu, “Projemiz kapsamında aldığımız destekler yardımı ile hedeflerimize daha hızlı ulaşacağız.” açıklamasını yaptı

banner974
Sapsızoğlu: Hedeflerimize daha hızlı ulaşacağız

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonunun, “Sporumuza köprü ol” projesi ile tedarik ettiği cimnastik aletleri, kullanılmaya başlandı.
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, aletlerin kullanılmaya başlanması sonrasındayaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Sporumuza köprü ol projemize verilen destekler sayesinde federasyon binamızda ve kulüplerimizin kullanımına verilecek olan altyapı yardımcı malzemelerine kavuştuk.
Uzun bekleyiş sonunda aletlerimize kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız
“Sporumuza köprü ol” projemiz kapsamında aldığımız destekler yardımı ile tedarik ettiğimiz malzemeleri Dr Fazıl Küçük Cimnastik Salonumuza kurduk. Bu malzemeler sayesinde hedeflerimize daha hızlı ulaşacağız.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.