banner913
banner932
banner1012

“KKTC adına bu şampiyonluk, büyük bir başarıdır”

banner1020

Türkiye’de gerçekleştirilen ortaokullar arası bisiklet yarışında erkekler kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Çanakkale Ortaokulu sporcularını kabul eden Cumhurbaşkanı Tatar, “KKTC adına bu şampiyonluk, büyük bir başarıdır” dedi

banner974
“KKTC adına bu şampiyonluk, büyük bir başarıdır”

banner971
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar,  Türkiye Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen ortaokullar arası bisiklet yarışında erkekler kategorisinde Türkiye şampiyonu olan  Çanakkale Ortaokulu sporcularını, okul müdürü  ve öğretmenlerini kabul etti.
Kabuldeki konuşmasında, böylesi bir gururu ülkeye yaşatan sporculara ve öğretmenlerine teşekkür eden Tatar, Çanakkale Ortaokulu öğrencilerinin Türkiye Cumhuriyeti’nde, KKTC Devleti adına  elde ettiği büyük başarının herkese nasip olmadığını belirtti.
"KKTC’Yİ BÖYLESİNE GURUR VERİCİ BAŞARILARLA BELLİ BİR NOKTAYA GETİREBİLMEK HEPİMİZİN GÖREVİDİR”
Cumhurbaşkanı Tatar akademik çalışmaların yanında, sosyal faaliyetlerin de önemli olduğunu dile getirerek,  bunların, bir gencin hayata hazırlanmasında motive edici aktiviteler olduğunu vurguladı.
“KKTC’yi böylesine gurur verici başarılarla belli bir noktaya getirebilmek hepimizin görevidir. Öğretmenler ve aileler de çocukları en iyi şekilde yetiştirip motive etmektedir. KKTC adına bu şampiyonluk, büyük bir başarıdır” diyen Tatar, sporcuları ve öğretmenlerini tebrik etti. 
ÖZKALP
Kabulden dolayı Tatar’a teşekkür ederek söze başlayan Çanakkale Ortaokulu Müdürü Emin Özkalp, sporcuların kısıtlı imkânlarla yarışa katıldığını ve büyük bir başarı elde ettiğini, bu şampiyonluğun ülke adına gurur verici olduğunu belirtti.
Kabulde, Cumhurbaşkanlığı Siyasi İşler Danışmanı Anıl Kaya ve Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı Sertaç Bozatlı da hazır bulundu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.