banner913
banner932
banner1012

Kickboks ve Muaythai Federasyonu bölge temsilcileri ve komiteleri toplandı

banner1020

banner974
Kickboks ve Muaythai Federasyonu bölge temsilcileri ve komiteleri toplandı

banner971
K.K.T.C.Kickboks ve Muaythai Federasyonu Bölge Temsilcileri, Milli Günler ve Okul Sporları Komitesive Özel Spor Salonları Denetleme Komitesi Federasyon Başkanı Niyazi Demirel başkanlığında toplandı.
01 Nisan 2023 Cumartesi günü Federasyon binasında K.K.T.C.Kickboks ve Muaythai Federasyonu Başkanı Niyazi Demirelbaşkanlığında yapılan toplantıda Federasyon Başkan Yardımcısı Ümit Nusret, Federasyon Bölge Temsilcileri,  Milli Günler ve Okul Sporları Komitesi Başkanı Tufan Şimşek, Özel Spor Salonları Denetleme Komitesi Başkanı Kürşad Mamalı ve Komite üyeleri hazır bulundu.
Toplantıda, Federasyon Bölge Temsilcileri işbirliğinde Milli Günler ve Okul Sporları Komitesi tarafından K.K.T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan alınan izin ile ilkokul, Ortaokul ve Liselerde Kickboks spor dalında tanıtım faaliyetleri yapılmasına ve Federasyon Bölge Temsilcileri işbirliğinde Özel Spor Salonları Denetleme Komitesi tarafından KKTC Spor Dairesi Müdürlüğü’nün bilgisi ile Kickboks, Muaythai ve MMA (Mixed MartialArts) spor dallarında faaliyette bulunan Özel Spor Salonlarının denetlenmesine, karar verildi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.