banner913
banner932
banner1032
banner1038

Kickboks Milli Takımı ISKA Dünya Kickboks Şampiyonası’na katılıyor

banner1020

banner974
Kickboks Milli Takımı ISKA Dünya Kickboks Şampiyonası’na katılıyor

banner971
Milli Takımımız, 18-22 Ekim 2023 tarihleri arasında Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen olan ISKA Dünya Kickboks Şampiyonası’na katılıyor.
     KKTC Kickboks ve Muaythai Federasyonu, 18-22 Ekim 2023 tarihleri arasında, Almanya’nın Münih şehrinde düzenlene ISKA Dünya Kickboka Şampiyonası’nda Ülkemizi 1 Kafile Başkanı, 1 Antrenör ve 6 sporcudan oluşan Milli Takım Kafilesi ile temsil edecek.
KickLight, LowKick, Muaythai ve MMA disiplinlerinde yarışacak olan Milli Takım sporcularımız 18 Ekim 2023 tarihinde (bu akşam) düzenlenecek açılış seremonisine katılacak ve 19 Ekim 2023 tarihinde (yarın)  başlayacak müsabakalarda ülkemizi bayrağımız ile temsil edecekler.
     Federasyon Başkanı Niyazi DEMİREL yaptığı açıklamada, Milli Takımımızın ISKA Dünya Şampiyonasına katılabilmesi için desteklerini esirgemeyen Başbakan Ünal ÜSTEL, T.C. Lefkoşa Büyükelçisi Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU, Spor Dairesi Müdürlüğü Genel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin CAHİTOĞLU, Spor Dairesi Müdürü Mustafa SÜTCÜ ve T.C. Lefkoşa Büyükelçiliği Gençlik ve Spor Koordinatörü Mithat TEKÇAM’a katkılarından dolayı teşekkür etti.
     Milli takım Kafilesi şu isimlerden oluşuyor;
Kafile Başkanı; Ümit NUSRET
Antrenör: Mehmet ERDEM
Sporcular:
1.      Adnan ÖZCEVHER
2.      Süleyman ALİ KURT
3.      Enes ERDEM
4.      Arda DEMİR
5.      Bulut SÜSOY
6.      Rüya KARAKUZU         
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.