banner913
banner932
banner1012

İskele avcıları Öztörel'e emanet

banner1020

İskele Avcılık Atıcılık Kulübü Yönetim Kurulu yeniden yapılandırılırken başkanlığa Ramadan Öztörel getirildi

banner974
İskele avcıları Öztörel'e emanet

banner971

İskele Avcılık Atıcılık Kulübü Yönetim Kurulu yeniden yapılandırılırken başkanlığa Ramadan Öztörel getirildi.

Ramadan Öztörel yeni yönetim kurulu, 10 Eylül'de yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirirken, görev dağılımı gerçekleştirdi.

Başkan Ramadan Öztörel yaptığı açıklamada “oluşturulan yeni görev dağılımı ile daha önceki yönetimlerin yaptığı gibi, özelde bölgemize genelde ise tüm çevremize duyarlı ve topum yararı benimseyen bir spor kulübü olarak görevimize devam edeceğiz.” dedi.

Görev dağılımı aşağıdaki gibidir ;
Başkan Ramadan Öztörel, As başkan Mehmet Kiziltan, Veznedar Birtan Ketenoğlu, Atıcılık dalı spor sorumlusu Esat Cemmedo, Balıkçılık dalı Spor sorumlusu Murat Cemil Bulut, Üretim ve doğal yaşam destek sorumlusu Gökhan Öztugay, Basın yayın sorumlusu Erkut Yılmabaşar, Hukuk ve lokal sorulmusu Faysal Devrim ve Ramadan Öztörel
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.