banner913
banner932
banner1012

Engelleri, karnaval havasında geçtiler

banner1020

2021 sezonu 8. Engel Atlama Müsabakası, Haspolat’taAner Atlı Spor Kulübünde karnaval havasında çok sayıda sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi

banner974
Engelleri, karnaval havasında geçtiler

banner971
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Binicilik Federasyonu 2021 sezonu 8. Engel Atlama Müsabakası, Haspolat’taAner Atlı Spor Kulübünde gerçekleştirildi.
Toplamda 6 kategorinin yer aldığı Engel Atlama Müsabakasında Cuma günü 12 yaş altı crosspole 70 cm, 70 cm acemi ve 90 cm kategorilerinde yarışıldı. Müsabakanın ikinci günü olan Cumartesi günü ise 80 cm acemi, 100 cm barajlı ve 120 cm kategorileri gerçekleştirildi. Binicilik Federasyonu’nun müsabakalarına Kuzey Kıbrıs genelindeki binicilik kulüpleri ve ferdi sporcular katıldı.
İki canlının aynı anda yaptığı sporu içeren vehafta sonu adeta bir karnaval havasında gerçekleşen yarışlarçok sayıda sporcunun katılımıyla gerçekleşti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.