banner913
banner932
banner1012

Cimnastikçiler, Sivil Savunma gecesine coşku kattı

banner1020

KKTC Cimnastik Federasyonuna bağlı Lefkoşa Cimnastik Kulübü ile P and G Mağusa cimnastikçileri, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığının İskele Bölge Müdürlüğü bünyesinde bulunan Halk Örgütü terhis töreninde gösteri sundular

banner974
Cimnastikçiler, Sivil Savunma gecesine coşku kattı

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonuna bağlı cimnastikçiler, farklı etkinliklerde sahne almaya devam ediyorlar.
KKTC Cimnastik Federasyonuna bağlı Lefkoşa Cimnastik Kulübü ile P and G Mağusa cimnastikçileri, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığının İskele Bölge Müdürlüğü bünyesinde bulunan Halk Örgütü terhis töreninde gösteri sundular.
Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı İskele Bölge Müdürlüğünde düzenlenen etkinlikte coşkulu bir gösteri yapan cimnastikçiler coşkuyla alkışlandılar.
Halk Örgütü terhis törenindeki gösterileri, KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu ile asbaşkan Basri Aydoğan da izlediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.