banner913
banner932
banner1012

Cimnastikçiler sigortalandı

banner1020

banner974
Cimnastikçiler sigortalandı

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, İstanbul'da düzenlenecek olan müsabakalar için İstanbul’agitmeden önce sporcuları ve antrenörlerin yurt dışı sağlık sigortalarını yaptırdı.
Hasan Sapsızoğlu, sporcuların ve antrenörlerin sigortalanması ile ilgili yaptığı açıklamada “Cimnastik Federasyonu olarak yapılacak müsabakalar için çocuklarımızı ve antrenörlerimizi sigortalayıp yaşanabilecek istenmeyen olaylar karşısında güvence altına aldık.
Çocuklarımızın ve antrenörlerimizin yurt dışı sağlık sigortalarının yaptırılmasında desteğini esirgemeyen ve onları covid19 da dahil karşılaşacakları sağlık problemlerine karşı sigortalayan Zirve Sigortaya teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.