banner913
banner932
banner1012

Birkan Uzun Cimnastik Salonuna tribün yerleştirildi

banner1020

banner974
Birkan Uzun Cimnastik Salonuna tribün yerleştirildi

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu ile Akçay Muhtarlığı işbirliğinde Akçay köyünde yapımı devam eden Birkan Uzun Cimnastik Salonuna tribün yerleştirildi.
Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, Birkan Uzun Cimnastik Salonuna tribün yerleştirilmesiyle ilgili şu açıklamayı yaptı.
“Birkan Uzun Cimnastik Salonumuza yerleştirmek için Lefkoşa’da bulunan açılır – kapanır tribünümüzü salon içerisine yerleştirmiş bulunmaktayız.
Tribünün taşıma işlemini sağlayan ve isminin açıklanmasını istemeyen değerli destekçimize çok teşekkür ederiz. Bu güzelliğin oluşmasına katkı koyan herkesi açılış günü yanımızda görmek istiyoruz.
Sizlerin bu desteği sayesinde aşamayacağımız engel yok iyi ki varsınız. Hep birlikte çocuklarımız için yapacak çok işimiz vardır. Çalışmaya devam edeceğiz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.