banner913
banner932
banner1012

Neofitu karşısında iki aday

banner1020

banner974
Neofitu karşısında iki aday

banner971
Başkanlık seçiminin yapılacağı DİSİ kurultayında mevcut başkan Averof Neofitu’nun, karşısına iki adayın çıkacağı belirtildi.
Fileleftheros gazetesi ve diğer gazeteler, DİSİ Başkanı Averof Neofitu’nun, 11 Mart tarihinde yapılacak olan DİSİ kurultayında karşısına iki yakın çalışma arkadaşının çıkacağını yazdılar.
DİSİ Başkan vekili Haris Yeorgiadis’in, başkanlık seçimi için dün resmen adaylığını açıkladığını yazan gazete DİSİ Basın Sözcüsü Dimitris Dimitriu’nun ise adaylığını bugün açıklayacağını belirtti.
Gazete Yeorgiadis ile Dimitriu’nun Neofitu’ya yönelik gerek seçim sonrası gerekse başkanlık seçimlerinin ilk turundan sonraki tutumu nedeniyle eleştiri oklarını yönelttiğini de yazdı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.