banner913
banner932
banner1012

Miçotakis Pazartesi günü Güney Kıbrıs’a gidecek

banner1020

banner974
Miçotakis Pazartesi günü Güney Kıbrıs’a gidecek

banner971

Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis’in Pazartesi günü Güney Kıbrıs’a gideceği bildirildi.
Politis gazetesi, elde ettiği bilgilere dayanarak Miçotakis’in Yunanistan’daki yangınlarla mücadele eden yangın söndürme uçağının düşmesi ve uçağın iki pilotunun hayatını kaybetmesi nedeniyle ertelediği Güney Kıbrıs ziyaretini Pazartesi günü yapacağını yazdı.
Gazete, Miçotakis’in Güney Kıbrıs ziyareti çerçevesindeki ana hedefinin, Kıbrıs sorununun detaylı şekilde tartışılması olduğunu ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis’in, mevcut konjonktürdeki niyetini, isteklerini ve hedeflerini net şekilde anlamayı arzuladığını kaydetti.
Haberde, Miçotakis’in ziyaretinin oldukça önemli addedildiği ve Güney Kıbrıs’ın, Kıbrıs sorunu ile birlikte Yunanistan-Türkiye ilişkilerinde oluşan gelişmelerle ilgili niyetlerini öğrenmeyi arzuladığı ifade edildi.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.