banner913
banner932
banner1012

Güney'de Covid-19 tedbirleri protesto edildi

banner1020

banner974
Güney'de Covid-19 tedbirleri protesto edildi

banner971
Larnaka’da önceki gün, Rum Hükümeti’nin aldığı Covid-19 tedbirleri, zorunlu Covid-19 testleri ve 6 yaş üstü kişilerde zorunlu maske kullanımının protesto edildiği bildirildi.
Fileleftheros gazetesi, bir grup vatandaşın pankartlarla ve “Ellerinizi çocuklarımızın üstünden çekin” şeklinde sloganlar atarak yolları kapattığını ve bölgeye polis ile çevik kuvvet gönderildiğini yazdı.
Gazete, eylemcilerin yolu kapatmasıyla trafikte kaos yaşandığını ve polisin yol kesmek durumunda kaldığını kaydederken, trafiğin saat 18.15 itibarıyla normale döndüğünü belirtti.
31 VATANDAŞ İLE 9 MAĞAZAYA CEZA KESİLDİ
Gazete, bir diğer haberinde ise polisin son 24 saatte yaptığı denetimlerde 31 vatandaş ile 9 mağazaya, Covid-19 tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle ceza kesildiğini yazdı.
Güney Kıbrıs’ta SafePass’ı olmayan kişilere 300 Euro ceza kesilirken; mağaza, lokanta vb ekonomik faaliyetlerde bulunulan yerlerde Covid-19 tedbirlerine uyulmadığının tespit edilmesi halinde, binanın metrekaresine göre 500 Euro ile 8 bin Euro arasında para cezası veriliyor.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.